-->

Vår vision är att alla ska ha rätt till en rättvis rekryteringsprocess.

Vilka är We:source?

WE:SOURCE påbörjade sin resa 2019 internt hos moderbolaget ArkivIT. Mine Alghazi Jacobson som var med och grundade WE:SOURCE, hade under några år arbetat på ArkivIT med att bygga upp rekryteringsprocesser och medarbetarupplevelsen, vilket banade väg för en enklare och smidigare rekrytering. ArkivITs kunder som hade svårigheter med att rekrytera, började vända sig till sin leverantör och vädja om hjälp.

Med tiden insåg vi också hur viktig vår relation till kandidaterna var. Och många kandidater berättade för oss om hur de upplevde orättvisa processer, diskriminerande intervjufrågor och uteblivna återkopplingar i sina tidigare processer. Vi insåg där och då att lösningen för allt detta var att vända sig till forskningen för att förstå hur vi på bästa sätt kan bedöma kandidater rättvist, och vända oss till vår långa erfarenhet inom employer branding för att fortsätta hålla en god relation till kandidaterna.

Idag levererar vi rättvisa processer där vi utmanar våra kunder att tänka annorlunda, till nöjda kandidater som gärna återvänder till oss.

Vi vill sätta nya standarder för en rättvis och fördomsfri rekrytering.

Mine Alghazi Jacobson

Co-owner
& Senior recruitment consultant

Daniel Grape

Senior recruitment consultant
– R&D Software & Electronics at Volvo Cars

Charlotte Christensen

Talent Acquisition WE:SOURCE & ArkivIT

Daniel Setterwall

VD ArkivIT
& tf VD wE:SOURCE

Stefan Jacobson

Bid manager

Amanda Johansson

Rekryteringskonsult / HR-ansvarig ArkivIT

Varför välja oss?

WE:SOURCE konsulter är ett mångfacetterat gäng med en lång och bred bakgrund av rekrytering. Vi jobbar med de senaste processerna, metoderna och systemen, allt för att skapa snabba resultat och god kandidatupplevelse. Våra kandidater älskar oss, och våra kunder går inte hem missnöjda.

WE:SOURCE startade 2019 och är ett dotterbolag till ArkivIT som är ett ledande konsultbolag inom arkiv- och informationshantering.

Vi vill göra det möjligt för kandidater att känna rättvisa och respekt i rekryteringsprocesser. Vi vill samtidigt leverera hållbara resultat hos våra kunder. Med vår bakgrund inom inhouse rekrytering, vet vi vad du som kund behöver göra för att bibehålla ett attraktivt arbetsgivarvarumärke i rekrytering och samtidigt tillsätta rätt person till rollen så snabbt som möjligt.

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag!