-->

Vår vision är att alla ska ha rätt till en rättvis rekryteringsprocess.

Vilka är We:source?

WE:SOURCE är specialister på kompetensbaserad rekrytering med fokus på search. Vi rekryterar främst chefer och specialister inom IT och informationshantering men även generella Chef- och specialistroller. Vi arbetar med strukturerad search-metodik för att nå de bästa kandidaterna.

WE:SOURCE grundades år 2019 av moderbolaget ArkivIT, ett konsultföretag inom IT och informationshantering. WE:SOURCE samverkar med moderbolaget för att leverera högkvalitativa rekryteringsprocesser, exempelvis genom att ha tillgång till informationssäkerhetskonsulter och systemutvecklare för att säkra förståelsen för området vid rekrytering av sådana roller. WE:SOURCE rekryterare har mångårig erfarenhet från rekrytering.

När du anlitar oss för att genomföra en rekryteringsprocess kan du känna dig trygg i att vi kommer att genomföra rekryteringsprocessen på ett metodiskt, kvalitativt och effektivt sätt, utifrån dina behov!

Vi vill sätta nya standarder för en rättvis och fördomsfri rekrytering.

Mine Alghazi Jacobson

Co-founder &
Senior Talent Acquisition Consultant

Margareta Meek

CEO &
Senior Talent Acquisition Consultant

Charlotte Christensen

HR Manager &
Talent Acquisition Consultant

Daniel Setterwall

CEO ArkivIT

Stefan Jacobson

Bid manager &
Founder ArkivIT

Kajsa-Stina Åkerblom

Talent Acquisition Consultant

Saideh Mousavi

Talent Acquisition Consultant

Mari Larsson

Senior Talent Acquisition Consultant

Varför välja oss?

WE:SOURCE konsulter är ett mångfacetterat gäng med en lång och bred bakgrund av rekrytering. Vi jobbar med de senaste processerna, metoderna och systemen, allt för att skapa snabba resultat och god kandidatupplevelse. Våra kandidater älskar oss, och våra kunder går inte hem missnöjda.

WE:SOURCE startade 2019 och är ett dotterbolag till ArkivIT som är ett ledande konsultbolag inom arkiv- och informationshantering.

Vi vill göra det möjligt för kandidater att känna rättvisa och respekt i rekryteringsprocesser. Vi vill samtidigt leverera hållbara resultat hos våra kunder. Med vår bakgrund inom inhouse rekrytering, vet vi vad du som kund behöver göra för att bibehålla ett attraktivt arbetsgivarvarumärke i rekrytering och samtidigt tillsätta rätt person till rollen så snabbt som möjligt.

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag!