-->

Vi välkomnar WE:SOURCE nya försäljningschef!

Nu kan vi äntligen presentera vårt nya tillskott i teamet, Daniel Ekstrand som tidigare arbetat med försäljning inom rekryteringsbranschen och som nu börjar i rollen som försäljningschef på WE:SOURCE.

Vi är väldigt glada över att få välkomna Daniel Ekstrand som försäljningschef inför vår starka tillväxtresa som vi påbörjat. Vi satsar nu ännu hårdare på utvecklingen av våra övriga affärsområden inom utbildningar och strategisk rekrytering under hösten, där vi ser att Daniels roll blir otroligt viktig för fortsatt tillväxt framåt, säger Margareta Meek, VD på WE:SOURCE.

Daniel, Varför valde du we:source?

Jag valde we:source då dom är verksamma i en bransch som jag länge varit intresserad av att jobba inom, jag kände direkt att företaget stod för samma värderingar som jag själv och har helt rätt vision framåt.  

Vad kommer din roll innebära?

I min roll kommer jag ihop med VD och ägare att sätta hela säljstrategin framåt, kartlägga marknader, jobba med vidareutveckling av befintliga samarbeten samt bryta ny mark.

Vad ser du mest fram emot?

Det jag ser mest fram emot är all den nya kunskap jag kommer få, att få utvecklas i mitt ledarskap samt knyta en mängd nya kontakter och bygga samarbeten. Sen givetvis se till att we:source är det givna valet när man ska rekrytera chefer & specialister inom IT och informationshantering.

5 snabba med Daniel

  • Kaffe eller te: Kaffe
  • Morgon eller kväll: Morgon
  • Katt eller hund: Hund
  • Favoritlåt: Superman – Armin van Buuren, Blasterjaxx
  • Favoritfärg: Grön